Blogi

New CEO to take Finnish fava bean company Verso Food global

17.8.2017

Tomi Järvenpää, 42, has been appointed as the new CEO of Verso Food Oy, a Finnish company famous for their Härkis and Fava Mill brands made of Finnish fava bean. The former CEO of the company...

Lue lisää »

Uusi toimitusjohtaja vie Härkis®-yhtiö Verso Foodin maailmalle!

17.8.2017

Kotimaisesta härkäpavusta valmistetuista Härkis- ja Fava Mill-tuotteista tunnetun Verso Food Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Tomi Järvenpää, 42. Yrityksen toimitusjohtajana aiemmin...

Lue lisää »

Härkis® saa oman tehtaansa Kauhavalle!

23.5.2017

Verso Food Oy perustaa yhdessä Domretorin pääomistajan Åsa Alangon kanssa Kauhavalle tehtaan ja yhteisyrityksen Härkis Oy:n. Investoinnin kokonaisarvo nousee noin 10 miljoonaan euroon, joka jakautuu puoliksi Kauhavan kaupungin ja Härkis Oy:n välillä.

Suuren suosion Suomessa saavuttanut ja...

Lue lisää »

Kasvisherkkuja vappuun!

25.4.2017

Vappu on suomalaisille piknikkien luvattua aikaa - satoi tai paistoi! Herkulliset naposteltavat, raikkaat salaatit ja makeat herkkupalat kuuluvat itseoikeutetusti tälle vapun ulkoaterialle. Me Versolla toivomme härkäpavun löytävän tiensä suomalaisten arkeen ja juhlaan, minkä vuoksi esittelemmekin alla olevan VAPPUMENUN...

Lue lisää »

Verso Foodin pääsiäismenu

10.4.2017

 

Pääsiäinen on perinteikäs juhlapyhä, johon liittyy vahvasti kevään tunne. Joskus perinteistä on kuitenkin hauska hieman poiketa ja parhaimmillaan sivuraiteista voi syntyä uusia perinteitä! Me Versolla halusimme tuoda kevään värit ja kasvisten keveyden myös lautaselle kolmen ruokalajin pääsiäismenun muodossa....

Lue lisää »

Totta vai tarua?

22.3.2017

Härkäpapu on uusvanha elintarvike, sillä se tunnettiin jo satoja vuosia sitten proteiinipitoisena hyötykasvina, joka säilyi hyvin talven yli. Viime vuosina härkäpapu on kokenut uuden tulemisen, jonka seurauksena se tulee yhä useammalle suomalaiselle jälleen tutuksi. Uusi raaka-aine lautasella saattaa kuitenkin aiheuttaa...

Lue lisää »

Tuotekehittäjän kynästä

10.3.2017
 
Tuotekehittäjän näkökulmasta uusien tuotteiden kehittäminen on kiinnostavaa ja siihen liittyy monta eri vaihetta. Uuden tuotteen kehitys alkaa tuoteideasta....
Lue lisää »

Syödään hyvin

14.6.2016

Suomalainenkin tuulettaa julkisesti tunteitaan, kun puhutaan jääkiekosta tai ruoasta. Keskustelupalstoilla ja nettiartikkeleiden kommenteissa yksi muistelee punaista maitoa ja voita aamiaiseksi syönyttä, yli 90-vuotiaaksi elänyttä mummoaan, toinen vannoo raakaruoan nimeen ja kolmas ei ole enää vuosiin syönyt...

Lue lisää »

Kuka kaipaa kasviproteiinia?

9.5.2016

Kasvikunnan tuotteista saatavat proteiinit eli kasviproteiinit ovat terveellinen valinta kaikkien ruokavalioon. Ne ovat erityisen tärkeitä vegaaneille ja  kasvisruokailijoille riittävän proteiinin saannin turvaamiseksi, mutta myös niille, jotka haluavat kohtuullistaa lihan käyttöä terveydellisistä, ekologisista...

Lue lisää »

Miksi syödä härkäpapua?

7.4.2016

Hyvää huhtikuuta,
Verso Food on päättänyt kantaa kortensa kekoon yleisessä ravitsemuskeskustelussa ja päätimme sen kunniaksi perustaa aiheeseen vihkiytyneen blogin. Tämä kirjoitus on ensimmäinen laatuaan ja se käsittelee oikeutetusti pääosanäyttelijäämme härkäpapua. Jatkossa blogiin kirjoittavat...

Lue lisää »