Helppoa grilliruokaa Härkiksestä® - Kolme uutta ideaa kesän grillaukseen

1. Tee grillivartaat kevyemmin

Valmista herkulliset halloumisouvlakit Härkis® -pihveistä

Tavallisesti lampaanlihasta valmistettu kreikkalainen souvlaki saa vaihtelua ja keveyttä Härkiksestä® ja halloumista. Pyöräytä vartaiden kaveriksi raikas tsatsikikastike ja parilalla grillattavat flatbreadit.

Härkis-grillivartaat

Uutta pontta grillivartaisiin Härkis® -punajuuripihveistä

Maukkaat ja raikkaat grillivartaat kokoat nopeasti Härkis®-punajuuripihveistä, herkkusienistä, vesimelonista, halloumista ja ananaksesta.  Viimeistele vartaat lopuksi makealla balsamico-kastikkeella.

 

2. Grillaa Härkis®-hampurilainen

Aasialainen twisti maustaa grillatut Härkis®-burgerit

Härkis® Itämainen pihvi muuntautuu mainiosti burgeriksi. Itä-Aasian makuja burgeriin tuovat raikas kimchi-slaw ja miso-majoneesi, jotka valmistat kätevästi vaikka etukäteen ennen grillihetkeä tai piknikretkeä.

Härkis-herkkusienihampurilaiset

Kokeile vaihtoehtoja perinteiselle hampurilaissämpylälle

Hampurilaissämpylän ei aina tarvitse olla leipä. Härkis® Itämaisista pihveistä syntyvät grillissä mehukkaat hampurilaiset herkkusienisämpylöillä. Kokeile myös ruishampurilaisia Härkis® Punajuuripihvillä.

 

3. Grillipihvit tulille

Härkis-grillipihvit grillisalsalla

Härkis® Original -pihvit ovat mainiota myös grillattuna sellaisenaan. Valmista pihvien kumppaniksi raikas salsa grillatuista kasviksista: paahda grillissä nopeasti ananas, paprika, jalapeno ja maissi ja mausta mintulla ja korianterilla.

Kokeile Härkis® Original -pihvejä myös kesäisen kermaviilikastikkeen ja grillattujen vihannesten kanssa.

Finnish